Mijn missie is om scholieren en studenten te helpen bij het nemen van een van de belangrijkste beslissingen in hun leven, namelijk hun studiekeuze.

Morgen richt zich op:

  • Scholieren vanaf het tweede jaar VMBO, Havo, VWO/Gymnasium om te ondersteunen bij hun vakkenpakketkeuze;
  • Scholieren in het eindexamenjaar VMBO/Havo/VWO en Gymnasium die een vervolgopleiding willen gaan volgen;
  • Studenten die niet goed hebben gekozen en nu een goede keuze willen maken of twijfelen aan hun keuze;

En ik kan je helpen als je:

  • Meer wilt weten over hoe je in elkaar zit en wat er bij je past;
  • Geen idee hebt welke studie je leuk vindt en die bij je past;
  • Keuzestress hebt, er zijn zo veel studies die leuk zijn;
  • Wilt weten welke beroepen een goede arbeidsmarktpositie met een mooi carriéreperspectief bieden;
  • Net gestopt bent met een studie en je nu een goede keuze wilt maken.

Wie is morgen:

Mijn naam is Jacquelien Stoker. Door mijn jarenlange ervaring als Human Recource Professional heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen. Mijn passie is mensen in hun kracht te zetten, ze te laten inzien waar hun talenten liggen, hoe waardevol ze voor een organisatie zijn zodat ze elke dag met plezier naar hun werk gaan. Sommige mensen zien dit pas in na jarenlange werkervaring, anderen weten dat al heel snel. Uiteindelijk vindt alles zijn oorsprong in iemand zijn jeugd, je vraagt je af wie je bent, waar je voor staat en wat je motiveert. Talenten heb je, je moet ze ontdekken en dan kun je ze verder ontwikkelen.
Dat is wat mij drijft en waarom ik ben gestart met Morgen! Want iedereen kan morgen beginnen met het inkleuren van zijn eigen toekomst. Maar dat kun je pas als je inzicht hebt in jezelf.

En dat is nu net wat ik leuk vind, wat mij motiveert en waar mijn talenten liggen. Als ik een student of scholier blij heb kunnen maken door hem of haar inzicht in zichzelf te geven en dat er daardoor een goede keuze voor een studie wordt gemaakt, dan heb ik een topdag.